divendres, 27 de novembre del 2009

Història del Gegantó Raimundi

Al tornar de les vacances d’estiu de l’any 2003, els alumnes de l’Escola Virolai sentíen que els hi faltava un gran amic comú per a tots, que els mostrés els valors de la diversitat cultural. Aleshores, un matí aparegué com per art de màgia en Raimundi.

Aquest apareixia com a resposta a les peticions dels seus amics, els alumnes. Era d’una estètica peculiar, tenía quatre rostres!!! Un rostre europeu, un mexicà, un africà i una xinessa; clar símbolt de la multiculturalitat racial.
Anava vestit amb un llampant vestit daurat, fet que evocaba a pensar amb el Déu Astre, el Sol. I d’aquí prové la primera part del seu nom, el Déu del Sol, el Déu Ra.
Curiosament, com si d’un barret es tractés, sobre els seus quatre rostres portava una gran bola del Planeta Terra amb colors molt vius i que cridàven molt l’atenció. És per això que aquesta bola la vàrem anomenar Mundi, convertint-se així en la segona part del seu nom.
Finalment, el dia 25 d’Octubre de l’any 2003, i acompanyat per les colles de la Sagrada Família i Sant Andreu de la Barca; el gegantó de l’Escola Virolai fou batejat a casa seva amb el nom de “Raimundi”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada