dijous, 8 de març del 2012

Trobada dia 11 de març


Ja estem en el compte enrere de la Trobada Gegantera, el proper diumenge, 11 de març i el primer que us hem de dir en nom de tots és GRÀCIES!!
         Estem treballant en una trobada en la que participaran més de 1400 persones i 31 Colles Geganteres i això és possible per la col·laboració i el suport en tot moment de l’AMPA i dels alumnes de Batxillerat i molt especialment dels nois i noies de 3r d’ESO que participaran en l’organització de la Trobada com a part de la seva tasca del Treball de Síntesi. Moltes gràcies a tots vosaltres per la vostra col·laboració i disponibilitat.
         Us recordem que, degut a la quantitat de participants, no es podrà accedir a l’escola ni a les zones properes en cotxe ja que per motius de cabuda i de seguretat quedaran restringides a les Colles participants.
Us esperem a tots per participar al Cercavila, que començarà a les 11:45 en el Mirador del Virolai i encarà millor a la Plaça del Park Güell on a partir de les 12:15 hi haurà la gran festa final amb Ball de Gegants i l’actuació del grup Xarop de Canya.  Hem de ser molts per ballar amb el nostre estimat Raimundi.!!

Per més informació a trobadageganteravirolai@virolai.com o consultar el bloc d’en Raimundi http://colla-raimundi.blogspot.com/ i ens podeu seguir al Facebook Colla del gegant Raimundi i al twitter @GegantRaimundi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada